Forretter vegetar opskrifter

Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Appelsincocktail med kryddersirup og hindbær
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Knækbrød og hytteost
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej i filodej
Chokoboller med kerner og rosiner
Rugboller med chokolade
Ristet råkosttoast
Pink snegle
Sellerisuppe
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Hotte bønner med peanuts
Ruller med grønt og dip
15 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Fivespice-krydret andesteg
Kold tomatsuppe gazpacho
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495