Forretter vegetar opskrifter
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Appelsincocktail med kryddersirup og hindbær
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Knækbrød og hytteost
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej i filodej
Chokoboller med kerner og rosiner
Rugboller med chokolade
Ristet råkosttoast
Pink snegle
Sellerisuppe
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Hotte bønner med peanuts
Ruller med grønt og dip
15 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Fivespice-krydret andesteg
Kold tomatsuppe gazpacho