Forretter vegetar opskrifter
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Grøntsagspakker
Nem asparges-suppe
30 min.
Okonomiyaki
Sushi-kræmmerhuse
Slagskibs-sushi
Nigiri sushi
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Saftig bagt laks med sesam og soya
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Spinatsuppe med kylling
Wraps med rucola og avocado
Kyllingepie med butterdejslåg
45 min.
Sardiner med chermoula
Kartoffelsalat med rød pesto
20 min.
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Courgettegratin
40 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.