Forretter uden skaldyr opskrifter
Gourministeriet
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Aspargestærte
20 min.
Carla Chloe
Tærtedej af blomkål, æg og ost
40 min.
Appelsingløgg uden alkohol
15 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Hjemmegjort gravad laks
10 min.
Smørstegt rødspætte i brødkrumme
15 min.
Kryddersild med smilende æg
10 min.
Hummersuppe
15 min.
Vegetarpizza med kartofler og spinat
30 min.
Stegte påskesild
15 min.
Nytårssnacks
20 min.
Morgenmad med kant
10 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.