Forretter uden kød og fisk opskrifter

Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Mig og min mad logo
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Krydret risengrød
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Mørksej i wok med soja og ingefær
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495