Forretter uden kød og fisk opskrifter
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Morgen muffins med svesker og abrikoser
30 min.
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.