Forretter med kød opskrifter

Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Forloren hare med rodfrugter
Grøntsagspakker
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Okonomiyaki
Sushi-kræmmerhuse
Slagskibs-sushi
Nigiri sushi
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Saftig bagt laks med sesam og soya
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Tzatziki med glaskål og gulerod
Medister
Spinatsuppe med kylling
Pastasalat med rester
Kyllingepie med butterdejslåg
45 min.
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Kanin med svesker
Tortillas med mexicansk kødsovs
45 min.
Kyllingetortilla med chorizo og grøntsager
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495