Forretter med kød opskrifter
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Skinke burritos
30 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Grøntsager med hummusdip
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Græskarsuppe med tranebær
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
3 stykker smørrebrød
2 t