Forret med brød og tomat opskrifter
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Gulerodsbrud
Luciabrød (lussekatter)
2 t, 40 min.
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Blinis med røget laks
Parmigiana di melanzane
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Glutenfri burger
Kammuslinger på salat
10 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.