Fisk, kål opskrifter
Rugbrød med laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fyldig suppe med ising
Grillet hornfisk med chili og fersken
Lynstegt marineret lever
Spidskål med estragoncreme og rejer
Torsk i estragon
30 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Laks med tomat og mandler
Maskeret blomkål
Fiskefrikadeller med forårsløg
20 min.
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Indisk daal med raita
40 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Grov æblekompot med ingefær
Nem tunmousse
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.