Fisk skaldyrs trio opskrifter
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost
Sauce tartare
15 min.
Sild med havtorn
30 min.
Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri
Rødspætte stegt med citronrejer, kartofler og mormor-dressing
Hellefisk bagt med karljohansvampe
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Slagskibs-sushi
Fjordrejebisque
Paneret torsk med julesalat
20 min.
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Fisk i fad
Kryddersild med figner, valnødder og tranebær og løg
15 min.
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Sprøde skaldyr med røget chilimayo
50 min.
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Lækker nem laksesalat
15 min.
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips