Fisk og blomkål opskrifter
Indisk daal med raita
40 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Grov æblekompot med ingefær
Nem tunmousse
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Cordon bleu med comté
Frikadeller med stuvet blomkål
1 t
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Spidskålssalat med varmrøget laks
15 min.
Fladbrød med ristet blomkål og chilisauce
1 t
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kålwraps med spicy tunsalat
Gratinerede rejer
35 min.
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.