Fisk og blomkål opskrifter
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost
Sauce tartare
15 min.
Sild med havtorn
30 min.
Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri
Rødspætte stegt med citronrejer, kartofler og mormor-dressing
Stegte svinekoteletter med rosenkålsgratin, hasselnødder og parmesan
Hellefisk bagt med karljohansvampe
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Slagskibs-sushi
Fjordrejebisque
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Blomkålssuppe med bacon, purløg og grillet brød
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Gratineret blomkål og pasta
50 min.
Fisk i fad
Blomkålscremet pasta med confiteret kylling
4 t, 30 min.
Kryddersild med figner, valnødder og tranebær og løg
15 min.
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Blomkålsgratin med hjertesalat
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Blomkål med citroncreme, ristede mandler og estragon
2 t
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.