Fisk hovedret opskrifter

Grøn pastasalat med tun og æg
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Fyldig suppe med ising
Indbagt brød med fetafyld
Grillet hornfisk med chili og fersken
Spidskål med estragoncreme og rejer
Torsk i estragon
30 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Laks med tomat og mandler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Fiskefrikadeller med forårsløg
20 min.
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Dhal med fladbrød
2 t
Cannelloni med spinat, hvide bønner og ostesauce
Indisk daal med raita
40 min.
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Cassoulet
3 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495