Fars tørrede morkler grøntbouillon sønderjyske ris opskrifter
Hjertesalat med spelt og æbler
Æblekage med kanel og vaniljesukker
10 min.
Gunnars torsk i fad
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Sesamstegt torsk med sushiris
30 min.
Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa
30 min.
Torskerogns-frikadeller i pitabrød
30 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Kylling i karry med kokosris
Boller i karry med ris
45 min.
Flødesauce med svampe og bagt laks
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Boller i kokoskarry
Spicy ketchup
Grøntsagsrisotto
1 t
Rødkålssalat med spelt og æbler
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Thai-fiskefrikadeller med asiatisk agurkesalat
Keema
Salat med svinekød fra Nordthailand
30 min.
Sprængt andebryst