Fars tørrede morkler grøntbouillon sønderjyske ris opskrifter
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Quinoa med tomater og tørrede figner
Indiske boller i karry
Seffa Medfouna
1 t
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Krydrede basmatiris
30 min.
Syltede abrikoser
30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Wok med kylling og rosenkål
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Vodka-pærecider
Hjertesalat med spelt og æbler
Fivespice-krydret andesteg
Frikadeller med stuvet blomkål
1 t
Madpakke med pirogger og pizzamuffins
1 t, 30 min.
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
Boller i karry
45 min.