Fars tørrede morkler grøntbouillon sønderjyske ris opskrifter
Panang karry med oksekød og ris
50 min.
Rodfrugtsalat med tun
Skinkemignon med rodfrugter
45 min.
Mørbradssatay
1 t
Smoothie med rabarber og avocado
Fuldkornssnegl med dadler og nødder
Knækket knækbrød med estragondip
5 min.
Grødkiks med dip
Løgsuppe med linser
40 min.
Tandooribagte persillerødder
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing
30 min.
Chili sin carne med søde kartofler, bønner og svampe
40 min.
Gullasch med urter og ris
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Hjertesalat med spelt og æbler
Æblekage med kanel og vaniljesukker
10 min.
Gunnars torsk i fad
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Sesamstegt torsk med sushiris
30 min.
Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa
30 min.
Torskerogns-frikadeller i pitabrød
30 min.