Fars tørrede morkler grøntbouillon sønderjyske ris opskrifter
kylling i kokos-chili sauce
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Sushi-kræmmerhuse
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Saftig bagt laks med sesam og soya
Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat
Grillet tun eller sildehaj
30 min.
Madpakke med pirogger og pizzamuffins
1 t, 30 min.
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Helstegt kylling med kantareller, balsamico og græskar
Hvidløgskylling
1 t, 50 min.
Sennepskylling
50 min.
Kålsalat og kyllingewok
Flyvende Jacob
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kylling tikka masala med æbler
Kyllingebryst på spinat
30 min.