Fars tørrede morkler grøntbouillon sønderjyske ris opskrifter
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Butter Chicken
45 min.
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Kylling i rød karry
40 min.
Grydestegte kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille
Pæretærte med mazarincreme
Lun græskarsalat med æble og quinoa
40 min.
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Mørbradgryde
45 min.
Stegte ris med kylling og æg
Ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Græsk bowl med kylling
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Couscoussalat med falafel og friske krydderurter
13 t, 30 min.