Efterårs gryde opskrifter
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Gullash
Mini-smørrebrød
45 min.
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Heksemutters giftige æbler
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Græskargryde med kikærter og kylling
45 min.
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Klassisk mørbradgryde
30 min.
Mørbradgryde
45 min.
Wraps med lam og avocadodip
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Mexicansk gryde
30 min.
Vegansk sandwich med friteret tofu
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Thaisuppe med kokosmælk og kylling
25 min.
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Flyvende Jacob
Pasta med kantareller og persille
30 min.
Mulligatawny – karrysuppe med kylling, svampe og ris
1 t, 10 min.
Rodfrugter i kokosmælk