Dip til bagekartofler opskrifter

Knækbrød og hytteost
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Kartoffelmørksej med limedressing
Ruller med grønt og dip
15 min.
Gedeostdip med mynte og citron
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Mojo a la Gry
To slags nøddesmør
Pastinakfritter med dip
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Asiatisk tundip
Wraps med lam og avocadodip
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
3 x sauce
30 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495