Den du ved nok opskrifter
Steaksalat med sursød dressing
Stenbiderrogn på vafler
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Pink snegle
Varmrøget laks
Madpakke med pirogger og pizzamuffins
1 t, 30 min.
Samosas af rester
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Pastagratin med tomat og broccoli
Mango-kokos lassi
15 min.
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Mexicansk krydderiblanding og hjemmelavet snaps
10 min.
Chili sin carne - med plantefars
30 min.
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Mørbradgryde
45 min.
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Kokosris med urter
Butter Chicken
45 min.
Mandeltærte med honning
10 min.
Sarah Bernhardt-kager
2 t
Hjortemedaljoner med enebær
Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat