En anderledes version af snegle. Eksperimenter med andre grøntsager og find din egen favorit
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kom lunkent vand i en stor røreskål
  • 2 Smuldr gæren i vandet og rør til gæren er opløst
  • 3 Tilsæt olie, grahamsmel, salt, honning og spinat og rør godt
  • 4 Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er lind
  • 5 Ælt dejen godt igennem, gerne på røremaskine
  • 6 Dæk dejen til med husholdningsfilm og stil dejen til hævning et lunt sted 1 time og gerne længere
  • 7 Skyl og skræl rødbede og kartofler
  • 8 Kom rødbede, kartofler og lakridsrod i en gryde, kom vand på til det dækker og kog til de er møre
  • 9 Lad blandingen køle af
  • 10 Bland med fromage frais, estragon, lidt salt og peber
  • 11 Kom bagepapir på en bageplade
  • 12 Rul dejen ud så den er cirka 17 cm i bredde
  • 13 Smør fyldet på dejen
  • 14 Rul dejen sammen til en roulade
  • 15 Skær dejen ud i skiver så du får 25 snegle
  • 16 Læg sneglene på bagepladen og tryk dem lidt flade
  • 17 Lad sneglene hæve i cirka 30 minutter
  • 18 Tænd ovnen på 185 grader varmluft
  • 19 Kom sneglene i ovnen og bag dem i cirka 20 minutter
  • 20 Lad sneglene køle af på en bagerist
  • 21 Server 2 snegle til hver person og drik et glas mælk til
  • Så er det spisetid! Pink snegle

Opskriften er udviklet af