Dansk mad opskrifter
Bagt grød med bær og nødder
Grøntsagssuppe med rugbolle
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Culotte med æble-mynte sambal
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Julefrokosten: 3 x julesild
Lassi med mango og jordbær
Cheesecake med matcha og pistacienødder
Pannacotta med basilikum
Skumfiduser med saltede peanuts og mørk chokolade
Mandel panna cotta med kirsebærsauce
Romfromage med mandler
20 min.
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Thailandsk karrypasta
30 min.
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Minifrikadeller
1 t, 30 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Paté med forskelligt fyld
1 t, 45 min.
Helstegt hjorteryg i samhørighed med selleri, svampe og hasselnødder
45 min.
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Dansk and med porre og abrikos fyld
30 min.
Grønkålssalat med æble og tranebær