Coq au vin 1 opskrifter
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Ovnbagte kartofler og jordskokker med æblemost
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Grillstegte skinkespid med pesto og grill-tomater
30 min.
Fuldkornspita med avocadocreme
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Fiskefrikadeller med bønner og peberfrugt
1 t
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Grove boller med æbler og kanel
Krydret roastbeef m/melon og agurkesalat
1 t
Fyldig Cæsarsalat med kylling og pancetta
Ossobuco med rodfrugtmos
Aperol Spritz
5 min.
Karrykoteletter
30 min.
Honningkagesnitter
Juleand
2 t
Braiseret kam med timian
30 min.
Hyldebærsaft
30 min.
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.