Champignon, citron, grøntsagsbouillon opskrifter
Forårsbrunch 2.0
Sandwich med avocado og kylling
15 min.
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Squashspaghetti
15 min.
Familiens lasagne.
Tyrkisk kød- og linsesuppe
Ruller med grønt og dip
15 min.
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Kalveschnitzel med kikærtesalat
1 t, 30 min.
Champignon gratineret med pesto og parmesan
15 min.
Tomatsalsa
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler
Mini-smørrebrød
45 min.
Lækker nem laksesalat
15 min.
Hjemmelavet hummus
15 min.
Julesteg med krydret rødkål
1 t, 45 min.
Flødeboller – Store bøffer med vanilje og citron
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Græskargryde med kikærter og kylling
45 min.