Brune ris opskrifter
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Grøn rissalat med let krydret dressing
Brownies med mandler
30 min.
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Nøddecupcakes med nougatcreme
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Forloren hare med bacon
Teriyaki kylling
25 min.
Picadillo
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Chili sin carne - med plantefars
30 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.