Braiseret svinekæbe selleri kålrabi gulerødder mørkt øl opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Oksehaler
3 t
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Fyldig suppe med ising
Lynstegt marineret lever
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t