Brød med fromage frais opskrifter
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Gourministeriet
Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum
1 t, 30 min.
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza Diavolo - Pizza med stærk salami og chili
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med kødsauce og rødløg
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Suppe med æble og svampe
20 min.