Boller selleri hakket ungkvægskød opskrifter
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Kylling tikka masala med æbler
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Flæskestegssandwich med syltede rødløg og sennepsdressing
20 min.
Grillet svinekam med couscous og grøntsager
25 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Økologiske svinespyd og speltsalat med friske hindbær
45 min.
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Forloren hare med bacon
Cidergelé, glaserede nødder og æblechutney
Salat med stegt andelever
Frikadeller med kartoffel, løg og løvstikke
Kartoffelsuppe med stenbiderrogn og cremefraiche
Stegt andebryst med timiankrydret æblesauce
Filet Royal med saltbagt selleri, vinaigrette og sprødt rugbrød
1 t, 30 min.
Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler
45 min.