Bagt hokkaido opskrifter

Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Klassisk and
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Pandekager med citroncreme og jordbær
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Mig og min mad logo
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Vegansk Hokkaidosuppe
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Frisk limekage
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Adventsbrunch
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
Farseret ribbenssteg
2 t, 30 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Ølmarineret torsk
Muffins med bær (fedtfattig)
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495