Andelår til mortensaften opskrifter

Confiterede andelår med abrikoser og svesker
Pasta med kyllingeragout og svampe
Confit de canard med sprød salat
30 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Confit af and på kål
15 min.
Andelår med grønne linser og fennikel
Juleconfit af andelår med appelsin, kanel og grøn salat
Mortens Aften anno 2007
Syltet gås eller and
Andesuppe
1 t
Stegt andebryst
35 min.
Meyers logo
Confit af andelår
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Andemousse med dadel og æble
Grillet glaseret andelår med syrlig hvidkål
1 t
Andelår med selleri, svampe og øl
Andelår a la Holm
2 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495