Sådan gør du

  • 1 Vend andelårene med salt, sukker, peberkorn og laurbærblade og lad dem trække natten over.
  • 2 Kom lårene i en gryde, tilsæt en gulerod og et stykke porre og dæk med vand.
  • 3 Lad dem simre 2-3 timer indtil de er helt møre og næsten falder af benet.
  • 4 Tag dem op og lad dem dryppe af.
  • 5 Varm ovnen op til 200 grader og steg lårene gyldne og sprøde i 20-25 min.
  • 6 Imens koges linserne i saltet vand i ca. 20 min. til de er akkurat møre.
  • 7 Sigt vandet fra og køl dem lidt af.
  • 8 Bland dem med mayonnaise / fromage frais, finthakket persille og presset hvidløg og smag til med salt og peber.
  • 9 Skræl sellerien og kog den hel i vand, mælk og salt til den er mør.
  • 10 Skær store ”fritter” af sellerien og steg dem gyldne på en pande med olie.
  • 11 Drys med salt.
  • 12 Servér lårene med linsesalaten, sellerifritterne og evt. groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Mortens Aften anno 2007

Opskriften er udviklet af