Juleconfit af andelår med appelsin, kanel og grøn salat

Energiinformation

  • Energi 3593 kJ
  • Energi 856 kcal
  • Protein 24 g
  • Fedt 79 g
  • Kulhydrat 10 g
  • Kostfibre 1 g

Sådan gør du

  • 1

    Dag 1

    Læg andelårene i et lille fad, drys dem med salt og sukker og kom stjerneanis, kanel og skrællen fra appelsinen i store flager ned til andelårene. Vend det hele godt sammen og lad det trække natten over på køl.  
  • 2

    Dag 2

    Kom andelårene og krydderier i en lille bradepande og hæld fedt og øl derover, dæk bradepanden til med folie og bag det i ovnen ved 165° i 2-2 ½ time. 
  • 3 Tag lårene op, læg dem på en bradepande med bagepapir og grill skindet sprødt, under grillen i ovnen. 
  • 4

    Anretning

    Anret de sprøde andelår med grov salat, kan også fint serveres med brød.
  • {{recipeDoneText}} Juleconfit af andelår med appelsin, kanel og grøn salat

Tip

Det samme kan laves med svinekæber og kalvekæber, hæld væsken fra fedtet og kog fedtet op, frys det og det kan bruges igen til en ny confit.

Opskriften er udviklet af