Syltet fjerkræ er en oplagt spise til singlen, fordi det kan holde sig i køleskabet i lang tid. 

Sådan gør du

  • 1 Optø andelåret, og skær evt. lår og overlår fra hinanden.
  • 2 Gnid andelårene med salt, og læg i en plasticpose eller skål i køleskab natten over.
  • 3 Skyl andelårene i koldt vand.
  • 4 Smelt fedtet i en sauterpande eller gryde.
  • 5 Skær hvidløgene i mindre stykker og kom i panden sammen med timian.
  • 6 Kom kødet i og lad simre under låg i 2 timer indtil godt gyldent.
  • 7 Lad anden køle af i fedtet.
  • 8 Hvis du ikke serverer anden eller gåsen den samme dag, så sæt den i køleskabet.
  • 9 Anden holder sig i flere uger.
  • 10 Tag blot det stykke fjerkræ, du ønsker at spise, sammen med noget af fedtet og gennemvarm det i ovnen.
  • {{recipeDoneText}} Syltet gås eller and

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier