Andelår med grønne linser og fennikel

Server de nystegte andelår hele og husk mange servietter, eller skær kødet i skiver, som vi har gjort her.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Gnid andelårene med pillede fed hvidløg.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Læg dem i en mindre bradepande og dryp med lidt olivenolie. Steg dem i ovnen i 15 minutter.
  • 5 Skru ned på 200 grader og steg videre i alt en time.
  • 6 Tilbered linser efter anvisning på emballagen.
  • 7 Skær fennikel i tynde både og kog dem møre i letsaltet vand.
  • 8 Mærk efter 4-5 minutter, om de er møre.
  • 9 Tag dem op.
  • 10 Vend de afdryppede linser med noget af det afsmeltede andefedt og lidt citronsaft.
  • 11 Server linser med and, fennikel og aioli.
  • {{recipeDoneText}} Andelår med grønne linser og fennikel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier