Aftenrødens vilde ris solskinsmad birthe straarup 0 opskrifter
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Forårsbrunch 2.0
Kylling tikka masala med æbler
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Chili
Koteletter i fad med karry og rodfrugter
1 t
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.
Makirulle med laks
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Thai kylling med lime og grøntsager i stegepose
Kylling med gurkemeje og sprøde grøntsager
Viktoriabars med karrystegte bananer
Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts
Mørbradgryde med champignon
45 min.
Mørbradgryde
45 min.
Stærk thailandsk fiskesuppe
Stegt ribeye med asiatisk salat og ris