8 tapas retter opskrifter

Brombærsyltetøj
30 min.
Marinerede grøntsager
20 min.
Mangosalsa
10 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Andalusisk appelsinsalat
15 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Avocado og ærtedip
Pasta med svinekød og rosmarin
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Sandwich med oksebryst, sød sennep og syltede agurker
5 min.
Rugbrød med hummus og skinke
Hotte bønner med peanuts
Fyldte courgetter
45 min.
Adventsbrunch
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Hjemmelavede kanelrosiner
Speltflutes med nødder
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495