Ærter skalotteløg dild opskrifter
Røget fisk med kærnemælksdressing
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Grøn rissalat med let krydret dressing
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Indisk curry med torsk
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Laks med krebsesalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pålægsmadder til aftensmad
And med mandelrisotto og brombær
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.