tips til servering opskrifter
Tips til perfekt flæskesteg
2 t
Lasagne med kylling
1 t, 30 min.
Kylling i karry med kokos og perlebyg
30 min.
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Cremet pasta med krabbe
Muslingesuppe med pastis
40 min.
Kalvetatar med calvados
Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie
40 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Børnemadpakke
35 min.
Mandelkage med kanelcreme og bær
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Tatar med salat og bacon
30 min.
Couscoussalat med falafel og friske krydderurter
13 t, 30 min.
Brunkål med bacon
1 t
Pita med lam
Rød gløgg
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Øko tortillas med spicy blomkål og mangosalsa
Hvid gløgg