Sejt navn, synes du ikke? Heldigvis er der lige så meget knald på smagen som på navnet. De kæmpestore sprøde falafler kan bikses sammen i lyntempo og enten spises straks med en frisk salat eller trylles om til en falafelvaffelsandwich, der kan tages med på farten. Forestil dig lige at præsentere sådan en fætter i kantinen!

Sådan gør du

  • 1 Blend alle ingredienserne til vaflerne sammen i en blender eller minihakker. 
  • 2 Smør vaffeljernet med olie, og sørg for, at det er helt varmt. 
  • 3 Hæld dejen i vaffeljernet, og pas på med at åbne, før vaflen er gennemstegt. Den skal være i jernet lidt længere tid end en almindelig vaffel. 
  • 4 Der bliver 2-4 vafler af denne opskrift alt efter størrelsen på dit vaffeljern. 
  • 5 Servér falafelvaflerne med smuldret feta, rucola og agurkeskiver.
  • {{recipeDoneText}} Falafelvafler

Opskriften er udviklet af