Her har vi samlet inspiration til dig, der er lykkes med ikke at spise din fiskefrikadelle på vejen hjem fra fiskemanden - så du kan få dejligt tilbehør til.
Hvis man ikke får spist fiskefrikadellen præcis som den er, er der én ting, der er et must som tilbehør: Remoulade. Den kan være grov eller fin, hjemmelavet, fra fiskemanden eller fra supermarkedet. Uanset, er remoulade nok det første, der falder en ind, når man tænker på en perfekt makker til en friskstegt fiskefrikadelle.
Man spiser fiskefrikadeller i mange andre lande end i Danmark. I asien er man mange steder glade for fish cakes, så der er intet i vejen for, at lade fiskefrikadellens tilbehør inspirere af de asiatiske lande. Du kan lave lynstegte grøntsager eller kålsalat med nudler og thaidressing. Eller noget helt tredje!
Uanset, om du vil i det asiatiske hjørne eller ej, finder du her en række gode opskrifter på tilbehør, der gør sig godt sammen med de dejlige fiskefrikadeller.