Asparges frittata
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 496 kcal
  • Fedtenergi 50 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vrik de grønne asparges, der hvor de naturligt knækker, lad dem knække, kassér rodstykket og skær enderne til. 
  • 2 Rist asparges i olie, krydr let med salt og peber.
  • 3 Pisk æggene med en gaffel og hæld æggemassen ned over asparges. 
  • 4 Når omeletten er stabil, lad den glide over på et grydelåg og vend den. Og når den er gylden på undersiden, lad den igen glide over på et grydelåg og vend den. 
  • 5 Drys med parmesanosten og drys let med peber, og lad retten ledsage af ristet rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Asparges frittata

Opskriften er udviklet af