Grøntsager med avokadodip
Lav en avokadodip til dine grøntsagsstænger, så får de hurtigt ben at gå på. Denne opskrift til 2 voksne og 2 børn
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl og skræl grøntsagerne
  • 3 Skær grøntsagerne i stave
  • 4 Del avokadoen i to med en skarp kniv
  • 5 Fjern stenen, skrab avokadokødet ud og mos kødet fint med en gaffel
  • 6 Rør avokadomosen med surmælksprodukt og citronsaft
  • 7 Smag dippen til med peber
  • 8

    Servering:

    Del dip og grøntsager i fire portioner. Dyp grøntsagerne i avokadodippen.
  • {{recipeDoneText}} Grøntsager med avokadodip

Tip

Lav en stor portion avokadodip. Dryp med citronsaft eller limesaft og læg husholdningsfilm helt ned på dippen. Så bevarer dippen bedre sin fine grønne farve. Avokadodip kan du bruge til brød, i sandwich og som dip til grøntsager, kartofler, pasta og kød.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter