Fiskefrikadeller med stegte persillekartofler og remoulade med skyr

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 506 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Skyl, tør og hak persille. 

  • 3

    Form frikadeller og steg dem i 1 spsk. olivenolie, ved middelvarme, på en slip-let pande, gyldne på begge sider. 

  • 4

    Nip bønnerne og læg dem i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over, kog op et par minutter, til ønsket mørhed. 

  • 5

    Skær citron i både. 

  • 6

    Rør remoulade med skyr og smag til med, salt og peber. 

  • 7

    Hæld vandet fra kartoflerne, og rist dem på en stor pande i 1 spsk. olivenolie, sammen med persille og lidt salt.

  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller med stegte persillekartofler og remoulade med skyr

Opskriften er udviklet af