Tema

Friske fristelser med is

Aah, findes der noget som en kølig, cremet og lækker is på en sommerdag? Det skulle da lige være en hjemmelavet én af slagsen. Vi er derfor gået vores store opskriftarkiv efter i sømmene for at finde de bedste opskrifter på alt fra sorbet med sommerbær og flødeis med 

Sodavandsis og saftig sorbet

På en varm sommerdag er der simpelthen ikke noget bedre end en læskende is baseret på frugt og saft. Nogle foretrækker en klassisk pindeis, mens andre er vilde med farvestrålende kugler af sorbet. Ispinden kræver en form, men kan til gengæld pyntes på et væld af måder: Den kan fyldes med frisk frugt eller vingummibamser, og den kan drysses med lækre saucer og tørrede bær. Ispinde behøver ikke kun være til børn.

Lækker, cremet flødeis

Og så er der jo den gode klassiker, flødeisen. Der er bare noget helt særligt ved kombinationen af det kolde, det fede og det cremede. Flødeisens mest kendte varianter, chokolade, vanilje og jordbær, er kombineret i én stor herlighed i den klassike regnbueis. Selvom disse tre smage er fantastiske, kan flødeisen meget mere end det: Prøv bare en dejlig is med passionsfrugt.

Is med smag af andre godter

Fordi vi elsker is kan vi også lide at kombinere den med andre søde sager, som vi nærer kærlighed til. Vi giver is smag af chokoladebarer, eksempelvis daim, og fylder den med slik, som lakrids og vingummi. Og den gør den kun endnu bedre.

Hvis du har fået vækket din is-sult, kan du finde inspiration i opskrifterne herunder.

Dem der kan spises hele dagen