Sådan gør du

  • 1

    Bund:

    Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse.
  • 2 Mandlerne blendes og vendes forsigtigt i.
  • 3 Hæld dejen i en velsmurt springform.
  • 4 Bages nederst i en forvarmet ovn ved 165° i ca. 45 min. 
  • 5

    Is:

    Pisk æggeblommer og sukker til en stiv masse.
  • 6 Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggemassen sammen med den grofthakkede Daim. Tag lidt Daim fra til pynt. Vend den afkølede kagebund ud af formen, rengør formen, beklæd den med bagepapir og læg bunden tilbage i formen.
  • 7 Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer fryseren.
  • 8

    Servering:

    Pynt kagen med den hakkede Daim, Daim Dragée og evt. lidt flødeskum.
  • {{recipeDoneText}} Daim islagkage

Opskriften er udviklet af