Tema

Desserter med flødeis

Lækre desserter med færdiglavet flødeis

Nogle ting laver man altid fra bunden - andre er det af og til lettere at overlade til de professionelle og købe færdiglavet med hjem fra butikken. En af de ting er flødeis. 

Personligt er vi vilde med at lave vores egen is - og guider dig lige her til, hvordan du let laver hjemmelavet is både med og uden ismaskine - men de færdiglavede varianter er altså også bare utroligt lækre. 

Den bedste flødeis: Økologisk flødeis fra Thise

Hvis du er i humør til en god kugle is eller to, men ikke orker at bakse med ismaskine eller gider at vente på, at isen bliver færdig, så gør dig selv en tjeneste og prøv de lækre, økologiske flødeis fra Thise, der fås i varianterne vanilje, chokolade og jordbær. 

Isen er lavet på fløde fra jerseykøer og er både rig på smag og har den perfekte, cremede konsistens. Øko flødeis fra Thise kan kun købes i Coops butikker og på Coop.dk MAD. Køb jordbærflødeisen med store jordbærstykker her, den fyldige chokoladeflødeis med belgisk Callebaut-chokolade her eller den klassiske vaniljeflødeis med vanilje fra Madagaskar og fløde fra jerseykøer lige her

Alle varianterne af økologisk flødeis fra Thise er lavet med fløde fra jerseykøer og er helt uden e-numre.

Pimp din flødeis

Du kan selvfølgelig vælge at spise din flødeis som den er, men du kan også skrue en tand op for lækkerheden og lave en simpel, men god dessert med færdigkøbt flødeis. Lav fx en stak sprøde chokoladepandekager og top med vaniljeis, smeltet chokolade og hakkede nødder, kast dig ud i en luksus bananasplit med chokoladeflødeis toppet med flødeskum, ristede nødder, ananas og hakket chokolade eller pynt dine isvafler med smeltet chokolade og krymmel og fyld dem med din yndlingsis, fx jordbær og chokolade. Mums!

Vi har fundet vores favoritopskrifter på nemme desserter med flødeis. Prøv at lave en af dem med den skønne, økologiske flødeis fra Thise.