Chokoladepandekager
Chokoladepandekagerne smager herligt, når de serveres helt klassisk med eksempelvis brombærsyltetøj eller som dessertservering med frisk frugt og god is. Opskriften rækker til 10-15 pandekager.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Serveringforslag: vaniljeis og frisk frugt fx blåbær og skiver af nektarin.
  • 2 Bland hvedemel, chokoladen, du har hakket, muscovadosukker, kakao, vanilje og salt i en skål. Pisk æggene sammen. Lav en lille fordybning i midten af melblanding og hæld æggene heri. Pisk æggene ind i melet og tilsæt mælk gradvist så dejen bliver jævn og uden klumper. Du kan erstatte muscovadosukker med brun farin.
  • 3 Pisk smeltet smør i dejen, lidt af gangen. Lad dejen hvile tildækket i 10-15min.
  • 4 Varm en medium størrelse pande op og steg pandekagerne (ca.½ dl dej af gangen) ved middel varme 1-2 min på hver side til de er gyldne.
  • 5 Server pandekagerne lune.
  • Så er det spisetid! Chokoladepandekager

Tip

Pandekagerne kan bages dagen før servering og opvarmes i ovnen inden servering. Pak stakken af pandekager i folie og varm den i ovnen ved. 150C i 15-20min.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier