En cremet saml-selv-dessert, som bliver mere til milkshake, jo længere tid du er om at spise den.

Sådan gør du

  • 1 Tag isen ud af fryseren, og lad den tø i ca. 10-20 min., så isen er godt blød.
  • 2 Smelt chokoladen, f.eks. over vandbad eller forsigtig i mikroovnen. Gem gerne lidt hakket chokolade til pynt.
  • 3 Fordel halvdelen af Amarena-kirsebærrene inkl. lidt lage og kirsebærsaft i 4 milkshakeglas.
  • 4 Læg en kugle is oveni, hæld lidt smeltet chokolade over, og gentag så med endnu et lag kirsebær, saft, is og smeltet chokolade.
  • 5 Pynt med smeltet chokolade, og server med både ske og store sugerør.
  • {{recipeDoneText}} Rustik kirsebær-milkshake

Tip

Brug dessertkirsebær fra glas eller kirsebærsauce i stedet for Amarena-kirsebær.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier