Chokoladepandekager

Fyldige og med et strejf af appelsin. Server med vaniljeis, smeltet chokolade og hakkede nødder.  

Sådan gør du

  • 1 Bland mel, kakao, sukker, vanilje, revet appelsinskal og salt i en skål.  
  • 2 Lav en fordybning i melblandingen. Slå æggene ud i og pisk æggene sammen med melet. Tilsæt mælken lidt ad gangen under konstant piskning. Rør også appelsinsaften i.  
  • 3 Pisk halvdelen af det smeltede smør i lidt ad gangen. Lad dejen trække tildækket i 15-30 min.  
  • 4 Pensl en pande med smeltet smør, og varm den op over middel varme. Hæld 1/2 -1 dl dej på panden, og lad den fordele sig ved at tippe panden rundt.   
  • 5 Bag hver pandekage i et par minutter på hver side, til de er gyldne på begge sider. Læg dem på en tallerken, efterhånden som de er færdigbagte.   
  • 6 Fold dem gerne sammen, og server dem med vaniljeis, smeltet chokolade og hakkede nødder.   
  • {{recipeDoneText}} Chokoladepandekager

Opskriften er udviklet af