Brownie med vaniljeis og blåbær

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 3 Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad sammen med smørret.
  • 4 Tag skålen væk fra vandbadet og rør den smeltede chokolade sammen med sukker, æg og vaniljesukker.
  • 5 Sigt melet og rør det i dejen sammen med de hakkede nødder.
  • 6 Beklæd en form eller ildfast fad på 20x20 cm med bagepapir.
  • 7 Smør dejen ud i formen.
  • 8 Bag brownien i 20 min.
  • 9 Lad den afkøle og skær den i mindre stykker.
  • 10 Opskriften her giver 14 små stykker.
  • 11 Servér brownien til dessert med en skefuld god vaniljeis og friske blåbær eller evt. blåbærkompot (frosne blåbær kogt med lidt sukker til kompotkonsistens).
  • Så er det spisetid! Brownie med vaniljeis og blåbær

Tip

Kagen kan sagtens holde sig saftig og god i 2 dage, hvis den er pakket i en lufttæt beholder. Alternativ til servering kan fx være en frisk æblesalat med blåbær og finthakket mynte. Eller friske brombær og ahornsirup. Du kan også variere din brownie ved at bruge ½ mørk og ½ hvid chokolade samt tilsætte 85 g kokosmel og ½ tsk revet citronskal i dejen. - et hit hos børnene!

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier