Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Marengskager
1 t, 30 min.
Hummus med soltørrede tomater og frisk chili
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Lammetagine med fennikel
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Semitørrede tomater
3 t, 15 min.
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Majspandekage med grøntsagsrester
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Blød polenta med majs og ost
Cookies med marcipan og nougatsmag
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Filur
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Tomatsalat med feta og frisk dressing
15 min.
Arancini med estragonmayo og salvie