Tynde koedruller fyld ristet sukkertang roedkaalsappelsin salat opskrifter
Kylling one pot med rødder og oliven
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.