Tun frem med kapers opskrifter
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Blåbæris med blåbærmarmelade og friske bær
45 min.
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Nem tunmousse
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Asiatisk tundip
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Julesild med sherrymarinade
Grøn pastasalat med tun og æg
Tatar med salat og bacon
30 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kålwraps med spicy tunsalat
Sellerisalat
Beefy-salat
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.
Pitabrød med skinke, kylling eller tun
15 min.
Kalveculotte med tuncreme og salat af grønne asparges og kartofler