Tun frem med kapers opskrifter
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Claus Holms julesylte med pulled pork
25 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Stegt tomatsalat med aubergine
20 min.
Efterårs and med hvidkål i soya
30 min.
Frikadeller med kartofler i kærnemælksdressing
30 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.
Små tortillas med nye kartofler
30 min.
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Skinkeschnitzel i tomatsovs med pasta
30 min.
Bagte æg med laks og sprødt brød
25 min.
Pizza på panden med bagt peberfrugt og blåost
30 min.
Æggewrap med tunsalat og skyr
20 min.
Smørstegt selleri og squash på bål
30 min.
Grillet burger med flanksteak
30 min.
Pighvar med sprøde grøntsager, bacon og frisk dild
40 min.
Sprød toast med spejlæg, bacon og mozzarella
30 min.
Sprød vegetarpizza over bål
40 min.