Blåbæris med blåbærmarmelade og friske bær

Energiinformation

  • Energi pr. person 1536 KJ
  • Energi pr. person 366 Kcal
  • Protein 6 %
  • Kulhydrat 35 %
  • Fedt 59 %

Sådan gør du

  • 1

    Brun smørret og afkøl herefter.

  • 2

    Varm fløde, mælk og vaniljestang til det næsten koger.

  • 3

    Pisk æggeblommerne med salt og sukker. Hæld lidt af fløde og mælk i æggeblommerne, mens der piskes.

  • 4

    Hæld æggemassen ned i den resterende fløde og mælke under stadig omrøring. Varm herefter blandingen op til ca. 80 grader mens der piskes.

  • 5

    Kom smørret i og afkøl indtil isen skal laves.

  • 6

    Syltetøj og blåbær tilsættes først, når isen næsten er færdig i maskinen. Følg anvisningerne på ismaskinen. 

  • {{recipeDoneText}} Blåbæris med blåbærmarmelade og friske bær

Tip

Hvis ismaskine-beholderen er lille, kan det være nødvendigt, at ismassen skal køres over to omgange

Opskriften er udviklet af