Tapas vegetar opskrifter
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Lynhurtig veggie curry
20 min.
Hotte bønner med peanuts
Fennikel-æblesalat
Kammuslinger med enoki
Ærte-smoothie og rugbrødsdrys med lakrids
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Laksemad med æble-fennikelslaw
Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg
15 min.
Pink snegle
Chokoladelakridser
Vaniljesyltede tomater
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Grøntsagspakker
Nem asparges-suppe
30 min.
Tzatziki med glaskål og gulerod
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.